Naerata

Täna käisid noortekeskuses külas Toila Gümnaasiumi õpetajad. Olin hommikust saati pisut ärevil, sest pidin tutvustama kokkusaamisel noortevaldkonna arengukava meetmeid (2014-2020). Tunnen, et eelnimetatud dokument on veel päris uus ja vajab tutvumiseks ning kinnistamiseks pikemat aega. Noortevaldkonna arengukavaga 2014-2020 saab tutvuda SIIN. Nüüdseks on see asi tehtud ja usun, et võin üldjoontes rahule jääda.

Lisaks sellele õppisin taaskord noorte nimesid – jah, igapäevaselt õpin tundma midagi või kedagi enda jaoks uut. Usun, et on põhjust enda üle uhke olla. Kõik tundub, ja loodetavasti ka on, suurepärane. Ilmad on  olnud ka päikeselised ja tänasel hommikul olid noortekeskuse ruumid lausa pisut umbsed – aknad lahti! On tunne, et kevad on taas saabunud. Minu arvates oli noori täna keskuses vähe liikumas. Vahest oli sel seos majas viibivate õpetajatega, kuid ajapikku seltskond siiski kogunes.

Vahel liiguvad mõtted isegi selles vallas, et aasta aega Voka taolises salapärases paigas elada … tunduks imelisena. Uus kogemus, linnakärast eemal ja kiirustamata. Külastasin täna ka esmakordselt Voka Marketit 🙂

Kuulakem linnulaulu ja laskem fantaasial lennata!

Lisa kommentaar